دانلود نمونه پروژه ضمن خدمت آموزش ازطریق بازی با رویکرد تربیت طرح بازی واره

ساخت وبلاگ

دانلود نمونه پروژه ضمن خدمت آموزش ازطریق بازی'>بازی با رویکرد تربیت طرح بازی واره

دانلود نمونه پروژه ضمن خدمت آموزش ازطریق بازی با رویکرد تربیت طرح بازی واره

دانلود رایگان پاسخ نمونه سوالات محتوا آزمون دوره ضمن خدمت آموزش از طریق بازی با رویکرد تربیت طرح بازی واره با جواب ۹۲۶۰۰۲۱۵ از سامانه LTMS.

لینک نمونه سوالات: سوالات ضمن خدمت آموزش از طریق بازی با رویکرد تربیت طرح بازی واره

روش‌های آموزش با بازی برای کودکان دانلود نمونه پروژه ضمن خدمت آموزش ازطریق بازی با رویکرد تربیت طرح بازی واره

پروفسور دوریس فرومبرگ (Professor Doris Fromberg)، مسئول آموزش معلم کودکان، از دانشگاه هوفسترا (Hofstra University)، درباره آموزش همراه بازی می‌گوید:

«ابتدا والدین باید بپذیرند که روند یادگیری کودکان خردسال نسبت به بزرگسالان کاملاً متفاوت است. بچه‌ها با مقایسه تجربه‌های فیزیکی خود، استفاده از تخیل‌، تعامل با دیگران و بررسی احساسات‌شان می‌آموزند. در واقع بازی قسمت‌های منطقی و خلاق مغز را در کودک با هم ترکیب می‌کند.»
کودکان خردسال در بازی؛ مهارت‌های زندگی مانند دویدن، کوهنوردی، پریدن و… را یاد می‌گیرند. این فعالیت‌های جسمی نه تنها باعث رشد عضلات و محکم شدن ساختار بدنی بچه‌ها می‌شود، بلکه در هماهنگ کردن مهارت‌های حرکتی کودکان نیز تأثیر دارند.

محققان دانشگاه دنور (University of Denver)، در یک مطالعه متوجه شده‌اند که کودک در حین بازی بسیار عمیق فکر کرده و احساسات خود را نیز کنترل می‌کند. به‌عنوان مثال از یک کودک خواستند تا نقش اولاف (آدم برفی انیمیشن Frozen) را بازی کند، زمانی‌که کودک وارد خانه شد، به‌خوبی وانمود کرد که در حال ذوب شدن است. در این مطالعه محققان دریافتند کودکان می‌توانند در یک موقعیت معین رفتار یک شخصیت را به‌خوبی اجرا و احساسات را درک کنند.

لینک نمونه سوالات: سوالات ضمن خدمت آموزش از طریق بازی با رویکرد تربیت طرح بازی واره

مزایای استفاده از بازی در آموزش

۱-      بازی صورت تجربی یادگیری است.دانش آموزان در بازی از آنچه انجامش می دهند یاد کمی گیرند

۲-       بازی به میزان زیادی بخشی از واقعیت را تصویر می کند.برای مثال کودکان در فرایند بازی لزوم بهره گیری از نمادهای انتزاعی ریاضی برای پدیده ها و رخدادهای ملموس زندگی را می آموزند.

۳-      بازی ارزش انگیزه آفرینی را در بردارد.دانش آموزان به بازی علاقه مندی زیادی نشان می دهند.زیرا خودشان در جریان فعالیت قرار می گیرند .بازی راهی آسان برای یادگیری است.

۴-      بازی فرصت مشارکت در فعالیت یادگیری را برای همه دانش آموزان به میزان مساوی فرهم می آورد.در بازی دانش آموزان دیر آموز و متوسط و پر آموز مشارکت می کنند.

۵-      در بازی بر هر نقشی که در نظر گرفته می شود .تاکید ویژه ای می شود.در فرایند اجرای نقش افراد نیستند که مورد توجه قرار می گیرند بلکه بر نقشی که ایفا می گردد تکیه می شود.

۶-      بازی یادگیری از همشاگردی را ترغیب می کند.دانش آموزان از طریق تعامل با یکدیگر می آموزند.از این طریق دانش آموزان آموخته ها و تجارب خود را به یکیدیگر انتقال می دهند.

۷-      یادگیری از طریق بازی سریع تر صورت می گیرد.

۸-      بازی اجازه تصمیم گیری و خطر پذیری در محیطی سالم و ایمن را می دهد.

لینک نمونه سوالات: سوالات ضمن خدمت آموزش از طریق بازی با رویکرد تربیت طرح بازی واره

چه زمانی می توان از بازی استفاده کرد؟

بنا به اصول طرح درس نویسی و طراحی آموزشی ، بازی از روش های ارزنده یادگیری است که می توان در موقعیت های زیر از آن استفاده کرد.

۱-      از بازی می توان در آغاز فعالیت درس بهره گرفت.بازی مطمئن ترین روش و ابزار برای جلب توجه ، افزودن بر علاقه ،هماهنگ کردن فرایند یادگیری و آماده کردن شرایط برای فعالیت های آتی است.بازی زمینه را برای تعامل آسان و سریع آماده ساخته و تجاربی را در آغاز کار به عموم دانش آموزان عرضه می کند.

۲-      از بازی می توان در طی فرایند تدریس بهره گرفت.به ویژه بازی را می توان برای ارائه انواع گوناگونی از تجارب به کار گرفت.

۳-      برای خلاصه کردن یا به پایان بردن درس هم می توان ازبازی کمک گرفت .بازی باید پایانی شوق آ فرین و اشتیاقی پایا برای یادگیری درس یا دروس پسین فراهم آورد.

لینک نمونه سوالات: سوالات ضمن خدمت آموزش از طریق بازی با رویکرد تربیت طرح بازی واره

مراحل اجرای روش تدریس مبتنی بر بازی

مرحله نخست :بیان هدف

در مرحله حاضر تلاش می کنیم هدف درس را به روشنی و در نهایت سادگی به دانش اموزان  بیان کنیم

مرحله دوم: شرح بازی

در مرحله حاضر بازی مورد نظر برای آموزش مفاهیم را شرح می دهیم. لازم است در شرح بازی دستورالعمل مورد نیاز و نحوه انتخاب افراد برای بازی هر یک از آموزان و وسائل مناسب برای کمک به غنی سازی بازی مشخص گردد.

مر حله سوم:اجرای بازی

این مرحله عملی ترین بخش اجرای روش تدریس مبتنی بر بازی است.در مرحله حاضر همه دانش آموزان نقش فعالی در یادگیری دارند و معلم هم به مثابه راهنمای فعالت های بازی عمل می کند.همچنین انواع وسائل کمک آموزشی فرهم شده هم در اختیار دانش آموزان قرار داده می شود.

مرحله چهارم: نتیجه گیری و ارزشیابی

در ورش تدریس مبتنی بر بازی مرحله پایان روش تدریس که نتیجه گیری است با فعالیتارزشیابی همراه است .در مرحله حاضر تلاش می شود توجه دانش آموزان به برآورد فعالیت هایی سوق داده شود.از آنجا که عده ی زیادی از دانش آموزان در فعالیت بازی شرکت می کنند به احتمال زیاد به مفهوم مورد نظر برای یادگیری تسلط می یابند.از این رو از نتیجه گیری بازی به قصد ارزشیابی هم بهره می گیریم.

لینک نمونه سوالات: سوالات ضمن خدمت آموزش از طریق بازی با رویکرد تربیت طرح بازی واره

کانال تلگرام ضمن خدمت فرهنگیان :           https://t.me/dabirfile            @dabirfile

کانال ضمن خدمت در سروش :                 http://Sapp.ir/dabiranfile

در صورت درخواست از ما در سروش و تلگرام خود فایل نیز برایتان فوری ارسال می شود

آیدی پشتیبانی سروش دبیران فایل: https://sapp.ir/dabiranfile
آیدی پشتیبانی تلگرام دبیران فایل: https://t.me/dabirfile

لینک نمونه سوالات: سوالات ضمن خدمت آموزش از طریق بازی با رویکرد تربیت طرح بازی واره

مطالب درسی...
ما را در سایت مطالب درسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی darsi بازدید : 1174 تاريخ : پنجشنبه 20 مرداد 1401 ساعت: 1:28

خبرنامه