کهکشان یو جی سی ۲۸۸۵– تصویر نجومی روز

ساخت وبلاگ

در این تصویر که توسط «تلسکوپ فضایی هابل» (Hubble Space Telescope) ثبت شده است، ستارگان روشن و درخشانی مشاهده می‌شوند که در «صورت فلکی بَرساووش» (بُرندهٔ سرِ دیو| Constellation Perseus) قرار دارند. بَرساووش یا بِرساوُش، در نیم‌کره شمالی و در «کهکشان راه شیری» (Milky Way Galaxy) قرار دارد.

کهکشان یو جی سی ۲۸۸۵-- تصویر <strong>نجومی</strong> روز

برای مشاهده تصویر در اندازه کامل، کلیک کنید.

در این تصویر، می‌توان «کهکشان مارپیچی میله‌ای» (Barred Spiral Galaxy) «یوجی‌سی ۲۸۸۵» (UGC 2885) را نیز مشاهده کرد که بالغ بر ۲۳۲ میلیون سال نوری از زمین فاصله دارد. این کهکشان از کهکشان راه شیری بسیار بسیار بزرگ تر است و بیش از یک تریلیون ستاره دارد. این یعنی تعداد ستارگان یوجی‌سی ۲۸۸۵، ده برابر بیشتر از ستارگان راه شیری است.

در حال حاضر، پژوهش‌هایی پیرامون اینکه کهکشان‌ها چطور می‌توانند اینچنین رشد کنند و ابعادی به این بزرگی داشته باشند، در حال انجام است. یوجی‌سی ۲۸۸۵ نیز بخشی از پژوهش‌های «وِرا روبین» (Vera Rubin’s)، ستاره‌شناس آمریکایی، پیرامون چرخش کهکشان‌های مارپیچی بود.

پژوهش‌های خانم ورا روبین، اولین نتایج قانع‌کننده پیرامون وجود «ماده تاریک» (Dark Matter) در جهان را، ارائه کرد.

اگر نوشته بالا برای شما مفید بوده است، آموزش‌های زیر نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

 

telegram
twitter

الهام حصارکی

«الهام حصارکی»، فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، گرایش سیستم‌های اطلاعات مدیریت است. او در زمینه هوش مصنوعی و داده‌کاوی، به ویژه تحلیل شبکه‌های اجتماعی، فعالیت می‌کند.

نوشته کهکشان یو جی سی ۲۸۸۵– تصویر نجومی روز اولین بار در مجله فرادرس. پدیدار شد.

مطالب درسی...
ما را در سایت مطالب درسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی darsi بازدید : 307 تاريخ : شنبه 5 بهمن 1398 ساعت: 20:15

خبرنامه