نقشه پراکندگی ذرات معلق در جو زمین — تصویر نجومی روز

ساخت وبلاگ

در ۲۳ آگوست ۲۰۱۸ (۱ شهریور ۹۷)، با تکیه بر ترکیبی از داده‌‌های زمینی و ماهواره‌‌ای رصد شده از سراسر سیاره زمین، یک نقشه دیجیتالی برای شناسایی و میزان پراکندگی ذرات ریز معلق در جو زمین تهیه و به تصویر کشیده شد. در این نوع تصویربرداری که «Goddard Earth Observing System Forward Processing» یا به اختصار «GEOS FP» نام دارد، می‌‌توان وجود انواع ذرات معلق از جمله ذرات ریز جامد و قطرات مایع را هنگامی که بر فراز سراسر سیاره زمین حرکت می‌‌کنند، برآورد کرد.

نقشه پراکندگی ذرات معلق در جو زمین

برای مشاهده تصویر در اندازه کامل، کلیک کنید.

رنگ قرمزی که در این نقشه به چشم می‌‌خورد، آتش‌‌سوزی‌‌های رخ‌‌داده در ایالات متحده، کانادا و در سراسر مناطق وسیعی از آمریکای شمالی و آفریقا را نشان می‌‌دهد که توسط ذرات سیاه کربن حاصل از دود، احاطه شده‌‌اند. همچنین، در این تصویر، ذرات ریز نمک دریایی که بر فراز طوفان‌‌های وحشتناک و شدید در نزدیکی کره جنوبی، ژاپن و هاوایی در حال چرخیدن هستند، به رنگ آبی و ذرات گرد و غباری که در حال حرکت بر فراز بیابان‌‌های آفریقا و آسیا هستند، به رنگ بنفش نشان داده شده است. علاوه بر این، از طریق تراکم نورها در این تصویر ماهواره‌‌ای، می‌‌توان موقعیت شهرها و شهرستان‌‌ها را پیدا کرد.

اگر نوشته بالا برای شما مفید بوده است، آموزش‌های زیر نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

telegram
twitter

سیده فضیله حمیدی

«سیده فضیله حمیدی» فارغ‌‌التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته فیزیک است. از جمله مباحث مورد علاقه او نجوم و کیهان‌‌شناسی است و در این زمینه به تولید محتوا می‌‌پردازد.

نوشته نقشه پراکندگی ذرات معلق در جو زمین — تصویر نجومی روز اولین بار در مجله فرادرس. پدیدار شد.

مطالب درسی...
ما را در سایت مطالب درسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی darsi بازدید : 311 تاريخ : شنبه 30 فروردين 1399 ساعت: 21:04

خبرنامه